• +31(0)85-0601299
    • Follow Us
  • Privacybeleid

    Dcarbonizer, gevestigd aan maartstraat 111 te Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Dcarbonizer verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een

    overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    – Voor- en achternaam

    – Geslacht

    – Adresgegevens

    – Telefoonnummer

    – E-mailadres

    – IP-adres

    – Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

    – Locatiegegevens

    – Gegevens over uw activiteiten op onze website

    – Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

    – Internetbrowser en apparaat type

    – Bankrekeningnummer

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Dcarbonizer verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

    – KvK en BTWnr.)

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Dcarbonizer verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    – Het afhandelen van uw betaling

    – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

    – U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

    – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

    – U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

    – Om goederen en diensten bij u af te leveren

    – Dcarbonizer volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

    – Dcarbonizer verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze

    belastingaangifte.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Dcarbonizer neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat

    hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dcarbonizer) tussen zit.

    Dcarbonizer gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang

    en verwachte gevolgen voor betrokkene]

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Dcarbonizer bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de

    volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia >

    Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Dcarbonizer verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Dcarbonizer gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de

    browser van uw computer, tablet of smartphone. Dcarbonizer gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren

    werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen

    optimaliseren.

    Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze

    website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo

    in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een

    toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de

    gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dcarbonizer en heeft u het recht op

    gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een

    ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot

    intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dcarbonizer.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u

    is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met

    nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen

    vier weken, op uw verzoek. Dcarbonizer wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit

    Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Dcarbonizer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking

    en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met

    onze klantenservice of via Dcarbonizer.nl

  • Waarom wachten?

    Vindt een D-Carbonizer servicepunt bij u in de buurt